14. lokakuuta 2012

Kirjoitusblokki - viimeaikaisesta elämästä tiristetyt vinkit /R

Olen kuvitellut eläväni sellaista hiljaiselämää, ettei siitä paljon blogiin kirjoitella. Kalenterin lähempi tutkiskelu kuitenkin puhuu toisin, sillä olen käynyt töiden ohella

- paljon syömässä (Helsingin lounassushibuffet-vinkit olisi ihan hyvä postaus)

- hirveästi kirppareilla ja vintagekaupoissa (siitä saisi vaikka kuinka monen postauksen verran materiaalia!)

- hyvässä näyttelyssä (no sehän oli Ville Anderssonin I’M A WOUND AND A SWORD, A VICTIM AND AN EXECUTIONER. I AM YOUR MIRROR. Helsinki Contemporaryssä. Aivan mahtavia töitä, vahva ilme ja tunnelma.)

- katsomassa leffaa (Moonrise Kingdom, josta esimerkiksi hjartesmil on tehnyt kattavan kuvapostauksen, oli maailman symppiksin ja hyväntuulisin ja ihanimman näköinen elokuva. Kiitos Wes Anderson, taas.)

- juomassa olutta (esimerkiksi keikoilla tai stand-upia katsoen, olisi ainakin kilometrin mittaisen jutun aihe kaikki kivat paikat)

- ostellut musakamoja sooloprojektiani varten (laitehiplailu kuvineen on aina parasta viihdettä)

yms. Eli syyt paljastuvat omien silmieni edessä: en ole kirjoittanut, koska en ole kirjoittanut. Yritän tässä kaiken lomassa vähän parantaa tapojani, ja ainakin kantaa kameraa mukanani joka paikkaan. Se tuntuu olevan kirjoitusinnolleni kynnyskysymys.

Loppuun laitan vielä vähän kuunneltavaa aktiivisempaa kirjoituskautta odotellessa! Eipä muuta!

The Hearing - Promo 2012

- R

Translation: Finding it hard to find out that the reason I've not been writing is just that I haven't been writing. I thought that none of the things I've done is that interesting or worth mentioning but turns out they could be and in fact are! I'll bear that in mind for the future. Above there is something to listen to while waiting for more inspired writing :)

4 kommenttia:

 1. Hieno bändi, on kyllä! <3 Levyä ja uusia kirjoituksia (Sannaltakin, I hope =) odotellessa...

  VastaaPoista
 2. Niin ja muuten mm. tuo sushibuffetit olisi todellakin hyvä aihe! Saisit varmaankin ylipuhuttua maistamaan sitä herkkua, ensimmäistä kertaa. Ei ole koskaan tähän mennessä rohkeus riittänyt tai jotain... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on mun lempiherkkua! Vaikkakin ruokamessuilta löysin 20€ sushitarjouksen joka vaan itketti. Tuli paha mieli kun tuntui, että olin ostanut 20€ arvosta muovisia mallisushipaloja... Mutta yleensä se on kyllä todella hyvää. /R

   Poista
 3. Oho, ikävä homma! No mutta jos tuon jutun kirjoitat, niin lupaan seuraavalla kerralla Helsingissä käydessä kokeilla sushia. Täytyy uskaltaa, ties miten hyvin maistuisi kun kalan ystävä kuitenkin olen.

  VastaaPoista