5. marraskuuta 2012

Iloa elämään HETI /R

Jos haluaa saada itselleen paremman mielen, ratkaisu on käydä ostamassa itselleen Dymo-kirjoituslaite. Minun oli tarkoitus ostaa sellainen jo lukiossa, mutta se jäi ajatuksen asteelle. Vihdoin tässä joku aika sitten päätin painokkaasti, että NYT! Mutta samoihin aikoihin Eeva Kolu kirjoitti oman kohokirjainhehkutuksensa, enkä sitten kehdannut hommata tätä vekotinta. Sitten totesin tänään, että joka tapauksessa nostan esiin tuon tekstin, ja kirjoitan selittelypohjustuksen, joten miksen yhtä hyvin toteuttaisi pienen mittakaavan haavetta heti. (Nyt en edes löydä linkitettäväksi sitä toista postausta, joten ihan sama! Annan siis itselleni luvan fiilistellä aivan vapaasti.)

Kirjoitin jo pari runoa, työtodistuskansioni näyttää säväyttävän pro:lta jne. En laita silti kuin yhden kuvan, koska se kiteyttää täydellisesti tämänhetkisen mielentilani, ja tämän vempaimen hauskuuden.


/R

Translation: Seriously the most fun to be had home alone is with this little gadget. Just wish I had a dog so I could tag it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti