17. marraskuuta 2012

N4EB Record out NOW /R

Hei jengi!

Muistatteko kun kirjoitin viimeksi ihanan Ninnin ihanasta Ninni Forever Bandista? No nyt se on mennyt julkaisemaan levynkin! (Sami Sänpäkkilän ja Ville Pirisen uuden Äänetön levy-yhtiön apuvoimin.) Tallin ensimmäinen julkaisu on juurikin tämä Ninnin levy, ja voin JUST TÄYSIN PUOLUEETTOMASTI JA EN AINAKAAN JÄÄVIYDEN RAJAA HIPOEN suositella että kaikki

A. kuuntelevat levyä,
B. ostavat sen itselleen ja joululahjaksi kaikille tutuille,
C. käyvät tykkäämässä facebookissa ja
D. lähtevät sankoin joukoin Ninnin keikalle.

Linkkejä vilisevän tekstin seuraksi ihana video, johon pääsee kuvaa kliketiklikkaamalla.
/R

Translation: Oh not much, just that NINNI FOREVER BAND HAS JUST RELEASED THEIR FIRST ALBUM!!! Listen, BUY, and fall in love! And see the video above. I <3 N4EB


5 kommenttia:

 1. Vähänkö olen ylpeä, että keksin tuon bändin nimen lyhenteen ja se on nyt ihan virallinen! :D Joo... olihan se Ninni ihana, kun lauantaina tuli käytyä morjenstaa =] Nyt omistan sekä levyn että sen patsaan takakannesta, eipä vähän siistiä!!

  Tarjosin myös sellaista ideaa, että jos tulevalla PAWF:n kiertueella lämppärinä voisivat olla N4EB ja The Hearing? Se olisi uskomattoman kova juttu!

  Niin ja Hearingistä puhuen, voisikohan senkin levy tulla Äänettömältä... tai ei toki väliä mistä, kunhan tulee!

  VastaaPoista
 2. Niin joo... Ninni ei kyllä hirveästi tuntunut innostuvan tuosta lämppäri-ideasta :D mutta minusta se on oikeasti hyvä! No realistisuudesta toteuttaa se en kyllä osaa sanoa, mutta pääsisivät ihmiset muuallakin kuin aina Helsingissä ja Tampereella näkemään nämä loistavat yhtyeet!

  Tietäisi lisää fanaja roppakaupalla kummallekin, luulenpa!

  VastaaPoista
 3. Nyt levyyn tutustumisen jälkeen voin vielä todeta, että vaikuttaa uskomattoman hyvältä!! Vau!! En kyllä olisi osannut odottaa noin hienoa levyä, onneksi erehdyin.

  Patsaskin on upea, joten ei voi valittaa :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin hyvä!! Tykkään siitä itse ihan kauheasti. Onneksi Pinttien uusi levykin on ihan älyttömän kova, ei tule "annoskateutta" :D

   -R

   Poista
 4. On siis aivan mahtava lätty, olen tykästynyt ihan älyttömästi minäkin! <3 Ja PAWF:sta puheen ollen, mitään levyä en pariin vuoteen ole odottanut yhtä paljon kuin tuota uuttuuttanne. Vihdoin se tulee, jeeee...!!!

  Tokana listalla luonnollisesti The Hearingin debyytti ;)

  VastaaPoista