7. joulukuuta 2012

Vaikka vähän masentaa... Ulkona varmaan paleltaa... - R

Tähän alkuun: Hyvää joulunodotusta, eilistä itsenäisyyspäivää yms mitä tässä nyt on ollut ja mennyt sellaista, mistä kuuluu hyviä toivotella.

Siivilät, teepussit, bambuvispilä machateetä varten yms.
Sää, kaikennäköinen säätö erinäisten tahojen (mm. työkkäri ja Kela) kanssa, ihan vaan kylmyys ja jatkuva pimeys ja lumessa/loskassa rämpiminen tekee tästä vuodenajasta ainakin minulle vähän vaikean. Toisaalta tunnelmallista, että voi poltella kynttilöitä jatkuvasti. Toisaalta ahdistaa, ettei luonnonvaloa näe juuri lainkaan. Ainakin on kivaa kun voi pukeutua paksuun mekkoon, tuplasukkiksiin ja jättimäiseen villapaitaan ilman että on kuuma.


Tässä kolkkoudessa juon aika paljon teetä: päivässä menee usein yli puolitoista litraa. Ja ostin maailman söpöimmän teesihdin Clasulta! Se piristää minua ainakin niin paljon, että halusin kuvittaa koko talvijaarittelun robottikuvilla.

No terve!
ET SÄ VOI HENGAILLA SIELLÄ NOIN SÖPÖSTI!!!
Ei minulla tähän hätään ollut sen ihmeellisempää asiaa. Piti vaan vähän talvifiilistellä.

/R

Ps. Kai huomasitte jo tän hetken luontevimman freestyle-pätkän??


Translation: I bought the cutest tea infuser.

2 kommenttia:

 1. Hauska kapistus :-D ja tuo Cheekin vetäisyhän oli kuin suoraan "8 Milen" battleista! Jos olet elokuvan sattunut näkemään.

  (...NOT! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh! Toisaalta mietin että jos itse olisin ollut kaikessa siinä väenpaljoudessa ja joku toimittajanplanttu (en tiedä onko tuo joku pahakin haukkumasana, mutta mun mielestä planttu on kiva sana) pyytää vähän jammailemaan ja improvisoimaan tässä tuhansien suomalaisten tv-katsojien edessä, niin olisin kuulostanut ihan yhtä nololta :D Kutsua linnaan odotellessa...

   -R

   Poista