6. huhtikuuta 2012

"Kevätfiilis" / Ringa

Hyvää pääsiäistä!

Helsingissä tulee taas lunta (tai ainakin lumen näköistä räntää)... Alan kadottaa sen tunteen, joka saa minut uskomaan siihen, että talvi ei jatku ikuisesti. Luoton siihen, että vuodenajat oikeasti vaihtuvat.

Jatkan jo aloittamallani ikkunalautateemalla! Sain isoäidiltäni omenapuun oksia ja kristallivaasin. Meillä ei jostain syystä ollut oikeastaan minkäännäköistä vaasia, vaikka kukat tekevätkin ihmisen aika onnelliseksi. Ja kirpputoreja on tullut koluttua vaikka millä mitalla, ja ainahan niissä kukkamaljakoita pyörii halvalla. Sinne ne ovat kaikki kuitenkin jääneet.Ajattelin kokeilla omppuoksien seuraksi lantun, nauriin tai punajuuren naattia. Niistäkin kasvaa kauniita lehtiä pelkällä vedellä! Ehkä tarvitsen jonkun kivan alustan niillekin..

Omenanoksat ovat viikon olleet Mamman hoivissa kasvamassa ja niissä on jo nyt pieniä lehtinuppuja. Ehkä keväinen olo valtaa sitten, kun aurinko vähän edes vilahtaa ja lehdet alkavat puskea.

Sitä odottaessa

/ R

Translation: Stupid winter! Give in already! These are apple twigs I got from my grandmother. Maybe they'll bloom and make my mood a bit brighter.

4 kommenttia:

  1. Kiitos samoin teille!! :) (jos samalla testaisi tuota url:n liittämistä)

    VastaaPoista
  2. No eipä onnistunut, ja sen kyllä piti tehdä vain esikatselu. Jos saa yrittää vielä kerran... (muuten toivottavasti te sentään syötte monta suklaamunaa, kun minulle ei pääsiäispupu tuonut ainuttakaan =)

    VastaaPoista
  3. Selvä, en siis osaa, ei voi mitään, anteeksi sähläys, jatketaan. Kivoja kuvia kyllä :)

    VastaaPoista