21. huhtikuuta 2012

Muita blogeja / R

Sanna tuolla aiemmassa tekstissä mainitsikin, että lueskelen toisinaan blogeja. Toisinaan on aika harhaanjohtava ilmaisu. Oon joskus miettinyt että, kuinkakohan monta kilometriä on tullut scrollattua jo. En välttämättä edes halua tietää.

Miten niin muka paljon? Lista jatkuu vielä ylöspäin n. puolet tuosta määrästä.
Enimmäkseen luen muotiblogeja, mutta lifestyle- ja sisustusosuudet ovat kasvaneet myös viime aikoina. En käytännössä ikinä kommentoi, selaan ja ihailen vaan. Blogit toimivat mulle naistenlehtinä. Saa selata sydämensä kyllyydestä, mutta kotiin ei kerry paperia. Kyllä usein luen lehtiäkin, mutta jos tekisin sitä samalla volyymillä, kuin blogien selausta, niin ei riittäisi aika, raha, eikä kodin pöytäpinta-ala mihinkään muuhun.

Ajattelin että listaan tähän vaan mun muutamat lempparit, ne missä käyn useimmin. Eihän noita kaikkia hullukaan jaksa esitellä!

(Kuvat lainattu jokaisen blogista, kuvaa klikkaamalla pääset postaukseen, jossa se esiintyy.)

1. White Trash Disease


Kai se on se postaustahti, mikä tänne vetää käymään joka päivä. Blogit, joihin ilmestyy uutta sisältöä kerran kuussa, on helppo tarkistaa kerran kuussa. Nata jaksaa päivittää omaansa ainakin kerran päivässä, ja se on kyllä koukuttavaa!

2. Tomboy StyleTänne eksyin ties mitä kautta, ja vaikka tyylini saattaa usein olla paljon tyttömäisempi ja hörsömpi, mieleni on täysin synkassa tämäntyylisten kuvien ja ihmisten kanssa.

3. Dead FleuretteSamaa pelkistettyä linjaa. Tämä ei ole pelkkä muotiblogi, vaan myös yleisempi ajatushautomo.

4. Trendin blogit

Mutta erityisesti Sara K. ja Kaikki mitä rakastin. Joukossa oli aiemmin myös Helmi Otsalla, mutta Riikka Aaltonen, joka sitä kirjoitti, pitää tätä nykyä enää tumblria.

5. A Well Traveled WomanVähemmän tekstiä, enemmän mielettömiä kuvia haalittuna.

No siinä muutama lukusuositus. Jos jollain on hyviä blogivinkkejä niin tänne vaan! Lisää selattavaa aina vaan, niin meikä on tyytyväinen.

Bonus! TarjoiluehdotusTätä blogia päivitetään harvakseltaan, ja hetken luettuaan ymmärtää kyllä miksi. Kuka haluaisi vapaaehtoisesti monta kertaa viikossa tehdä urpoja asioita? Onneksi kuitenkin blogin pitäjä haluaa tehdä urpoja asioita edes joskus, tämä on ehdottomasti internetin hauskinta antia.

Bonus 2! ANIMALS TALKING IN ALL CAPS


Mulle tulee niin hyvä mieli tästäkin. Absoluuttisen onnellinen olo.

/R

Translation: I read a lot of blogs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti