17. huhtikuuta 2012

Vallila-Helsinki-Finland /R

Täällä on tullut vietettyä paljon aikaa viime vuosina. Treeniksemme sijaitsee Vallilassa, ja tila toimii aiemmin mainitusti myös äänitystilana. Tässä viime kesänä taltioimiani näkymiä.

Ukkospilvet horisontissaAsetekno mainitaan myös kolmannen levymme Making Of-videolla kohdassa 03:19
/R

Translation: Some pics from Vallila

3 kommenttia:

 1. Aika hyvin olette pitäneet mitä lupasitte, hieno blogi on :] Tekisi muuten mieli siitä NY:stä vielä yhtä juttua kysyä: oletko käynyt Bronxin eläintarhaan tutustumassa? Kesällä olisi tarkoitus itse käväistä tuolla, ja toki aika paljon odotuksia on... jos ei ole tuttu, niin uskallan näin näkemättäkin suositella, lienee aika komea nähtävyys sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas! Enpä ole käynyt siellä! Central Parkissa ja Brooklynissä oli kanssa eläintarhat, mutten käynyt niissäkään. Taisi riittää hoitokoira ja puistojen kurret.. Hyvä syy alkaa taas pulskistaa matkakassaa.

   - R

   Poista
 2. Joo on ilmeisesti (kuten voi olettaakin) melkoisen iso paikka ja ainakin viimeksi Ompussa reissatessa muistaakseni keskiviikkoisin olisi saanut jokainen itse päättää, mitä maksaa sisäänpääsystä. Että siinä tosiaan lukijaltanne ja faniltanne :) vinkki ensi reissuun! Mutta nyt lopetan jo höpinäni joksikin aikaa ja naatiskelen vain hyvästä blogista...

  VastaaPoista