9. toukokuuta 2012

Pien hehkutus /R

Järjestän ystäväni Päivytin kanssa sellaista valokuvaustapahtumaa kuin A Day in HELSINKI. Ideanamme on jokaisella kuvauskerralla ottaa perinteisen filmirullan verran, eli 24 kuvaa Helsingistä. Joko yleisesti, tai vaihtuvia teemoja seuraten. Haluamme innostaa niin satunnaisia räpsijöitä, kuin intohimoisia kameranhiplaajiakin ottamaan kuvia ja dokumentoimaan tätä kaunista kaupunkiamme.

Pidettiin juuri suunnittelupalaveri seuraavaa maratonia silmälläpitäen, ja saatiin sovittua kaikkia käytännon juttuja. Hirmu tehokasta, hyvä me! Halusin vaan tehdä postauksen tästä projektista, sillä se on kauhean mielekästä tekemistä, ja pääsee valokuvaamaan itsekin.

Tältä näyttää palaveripöytä..

Olemme toistaiseksi järjestäneet vasta yhden maratonin. Ensimmäisen maratonin kuvista koostettiin pieni digitaalinen näyttely Kuvitelma-kuvataidemyyjäisiin. Tulevan, toisen tapahtuman on määrä olla 19.5. Kallio Kukkii -festareiden aikaan. Siitä on facebook-eventtikin, täällä. Päivän valinnasta olen niin onnellinen, siinä on samaan aikaan ympärillä ihanan paljon kuvauksellista Kallio Kukkii -ohjelmaa. Lisäksi kaupunki kuhisee muutakin elämää, sillä Ravintolapäivä osuu samaan saumaan!

En ole aikaisemmin ikinä järjestänyt mitään, mutta onneksi Päivytillä on raudanlujaa kokemusta erilaisista tapahtumista. Esimerkkinä Kuvitelma-kuvataidemyyjäiset, ja Ofelia-market. Ja tässähän sitä oppii samalla. Tämä on niin jännittävää, kun tapahtuma kehittyy jatkuvasti, ja ei ole vielä mitään käsitystä siitä, mitä kaikkea tällaiselta projektilta voi edes odottaa! Seuraavaksi aletaan vissiinkin haalimaan tapahtumalle yhteistyökumppaneita. Siinä taas yksi asia, mitä en koskaan ole tehnyt.

Hymyilevä Päivyt
Ei mulla tässä ollut muuta asiaa, kunhan olen innoissani! Jos on yhtään innokkaita valokuvaajia maisemissa 19.5., pysykää tutkalla!

/R

Translation: A photomarathon-happening-thing I'm co-organizing with my friend Päivyt. The name is A Day in HELSINKI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti