31. toukokuuta 2012

Siistejä musavideoita /R

Muutama uusi ja muutama klassikko. Kannattaa katsoa ja ihailla, biisitkin on hyviä! Nämä eivät siis ole missään parhausjärjestyksessä, kunhan tulivat vaan mieleeni...


Kindness - House
Näin tämän ensimmäistä kertaa vasta eilen, ja ihastuin ikihyviksi! Miten yksinkertainen idea voikaan toimia noin hyvin? Tykkään vähäeleisistä asioista ja ihmisistä, ja tämä video on nimenomaan riisutun tyylikäs ja vähän pönttö.


Oren Lavie - Her Morning Elegance
Tähän minut tutustutti Sanna. Videossa on nähty vaivaa, ja se on ehdottomasti sen arvoista.


Chairlift - Amanaemonesia
Todella hypnoottista kuvastoa ja tanssia, vähäeleistä ja varmaan aika vapaasti assosioiden ideoitu. Biisi jää soimaan päähän heti, ja ainakin minä olen siitä lähtien toivonut, että ääneni olisi noin ilmeikäs. Ja miten kaunis onkaan Caroline Polachek!

Kuvaa klikkaamalla pääsee katsomaan videon Vimeossa.
Oh No Ono - Swim
Miukuvaa mieslaulua (kaunis falsetti jostain syystä vetoaa minuun jollain todella ihmeellisellä tasolla) ja herkkä video.


Fatboy Slim - Weapon Of Choice
Mikään ei silti voita tanssivaa Christopher Walkenia. Toistan: ei mikään.

/R

PS. JAAHA, olisi pitänyt tarkistaa, että tuo ylle linkkaamani Weapon Of Choice -video ei sitten pyöri. Tämän linkin pitäisi toimia.

/R

Translation: Cool music videos! Click play or the picture for Vimeo, but check out Weapon Of Choice from here.

4 kommenttia:

 1. Täytyy kuunnella ja katsella nuo. Fatboy oli ainoa ennestään tuttu ja tuo videohan on todellakin yksinkertaisen mestarillinen. Spike Jonze teki muutaman järjettömän kovan videon aikanaan. Metallican One -videota tullut ihailtua itse viime aikoina kovasti, törkeän hieno sekin. Walkenista muuten, onko True Romance -elokuvan se kohtaus Dennis Hopperin kanssa sinulle tai myös Sannalle tuttu? Yksi lemppareitani ikinä missään, ja Walken on siinäkin nerokas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kohtaus tuttu, mutta Walken on kyllä nerokas ihan missä tahansa. Ihan parasta, että voi olla näyttelijä, joka aina tekee saman hahmon, eli Christopher Walkenin eri tilanteissa ja eri maailmoissa, ja aina se näyttää nerokkaalta ja täysin tarinaan sopivalta. /R

   Poista
 2. Joo, Walken on aina Walken. TR:ssä mies esiintyy vain tuossa yhdessä kohtauksessa, mutta se ei haittaa, koska se on unohtumaton :) Loistava elokuva muutenkin, tosin väkivaltainen ja kielenkäyttö aika karua, että sillä varauksella.

  Tässä vielä yksi siisti musavideo lisää, jos kiinnostaa tsekata. Kotimainen, mutta eihän tässä montaa sanaa suomea kuulla. Iiwanajulma - Absinttia: http://www.youtube.com/watch?v=sEwrpyaf5SY

  Yksinkertainen idea tuossakin, hieno on.

  VastaaPoista