22. toukokuuta 2012

Välipalakatsaus /R

Olen viime päivinä ottanut kuvia joistain syömisistäni. Paljon on tallentamatta jäänyt, sillä syön lähes tauotta. Tai jos en syö, ajatukseni ovat ruoassa ja mietteideni transkriptio (toisinaan siirrekirjoitus, siirtokirjainnus tai siirrekirjainnus, terv. Wikipedia) saisi oikolukijalta paljon punakynää etenkin lauseen "mitä ihmettä mä syön seuraavaksi?" toistosta. No, onneksi minulla ei vielä oikolukijaa ole, ja saan rauhassa pyöriä päänsisäistä limboa, jossa maha on aina täynnä ja kokoajan on nälkä...

Jäätyneet marjat ja maustamaton jogurtti, nam...
Sinappi ja selleri ruisleivän päällä, uskoisitko, että oli oikeasti hyvää?
Päivän marinadissa lilluneet punasipulit ovat NIIIIIN hyviä vuohenjuustoleivän päällä
/R

Translation: This season I've been mostly eating.

6 kommenttia:

 1. No nyt onkin hyvä hetki kysyä, että oletteko kasvissyöjiä - sinä ja Sanna? Kun S:lläkin näytti olevan täysin lihattomia ne syömiset, mistä täällä aiemmin kirjoitteli hän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikä vastailee molempien puolesta, että Ringa on kasvispainotteinen sekasyöjä ja mä kasvissyöjä, mutta syön kalaakin jos sitä on tarjolla :) En ole 8 vuoteen lihaa syönyt, enkä oikeastaan edes muista millaista sen syöminen on, ja välillä unohdan senkin, että monet muut syövät lihaa, vaikka asuinkumppanikin kuluttaa sitä suunnilleen kahden edestä... /S

   Poista
 2. Niin ja tulipa vielä mieleen, että onko joku tietty L'Asson pizza, mitä suosittelisit? Aion käydä tuon paikan testaamassa matkalla ensi kuussa, heh. Toki jos todella olet kasvissyöjä, niin otan varmaan jonkun muun pizzan sitten... mutta hyvältähän nuo teidän safkat näyttävät ja kuulostavat, ei siinä mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L'Assossa söin pizzan, jossa oli ilmakuivattua kinkkua ja rucolaa, ja ehkä jotain muutakin vielä, ja se oli taivaallista. Siellä sai valita myös vähän isompaan pizzaan 2 makua, jotta karsiminen ei olisi niin vaikeaa. Voin suositella matkaseurueen reaktion perusteella kahden maun lättyä, vaikka itse pienemmän valitsinkin. Ja loput sai laatikossa mukaan, ah sitä riemua!

   Joo tosiaan, pidän itseni tarkoituksella sekasyöjänä, koska en halua missata mitään hienoja makuja, esimerkiksi juuri matkailemassa... Enimmäkseen haluan silti syödä kasviksia ja kalaa. Nyt tosin viime päivinä ollaan syöty todella paljon enemmän lihaa, kuin pitkään aikaan. Mikäköhän siinäkin on sitten syy..? Alkaa kyllä tulla raja jo vastaan ja aionkin taas siirtyä vehreämpään ruokaan. Mielitekojeni mukaan syön!

   - R

   Poista
  2. Suosittelen myös yhtä etiopialaista ravintolaa, nyt kun tässä syömingeistä ja Nykistä puhuttiin! Se oli Avenue B:n ja East 3rd Streetin kulmassa mun kartan mukaan. En muista nimeä, mutta sormilla syötävä ruoka oli hyvää ja uusi kokemus ainakin mulle.

   JA yhtä japanilaista ravintolaa kuin Sakagura. Sinne oli tosi vaikea löytää, se oli jonkun ihan muunlaisen oven ja aulan takana, mutta siellä oli tosi hyvä 20$ lounas. 2nd ja 3rd Avenueiden välissä 43rd Streetillä.

   JA söin hyvän BLT:n ja join hyvän kaakaon Serendipity:ssä, 2nd ja 3rd Avenueiden välissä 60th Streetillä. Siitä kun kävelee itään, niin löytää cable car -aseman ihan vierestä, joten jos sinne mielii niin Serendipity on ihan hollilla!

   Poista
  3. OK, kiitos molemmille vastauksista :] Enpä ole esim. etiopialaisessa tai japsiraflassa ikinä käynyt (niin, tynnyrissä kasvanut) joten täytyy ottaa nämäkin vinkit ehdottomasti talteen. Viimeksi tulikin mentyä vähän liikaakin pizza/burgeri-linjalla siellä, nyt voisi olla vähän rohkeampi :D

   Poista