5. kesäkuuta 2012

Credit - Sally The Seagull /R


No kolme postausta olen jo kirjoittanut tänään, mutta mitäs se neljäs haittaisi. Pistin pystyyn nimittäin facebooksivun ja soundcloudin ja twitterin sellaiselle projektille kuin Credit. Ollaan oltu olemassa jo vuodesta 2008, mutta kun tätä tehdään kaiken muun ohessa, niin ei olla oltu kauhean aktiivisia. Paitsi tänään. Laitettin meinaan nettiin tän kesän paras biisi, Sally The Seagull. Suositus! (Ei siksi, että soitan rumpuja ja laulan siinä, vaan siksi kun se on niin hyvä styge!)

Tehtiin tällainen tiedotekin:

Moi,

Credit on Pindandwefallista tutun Ringan ja I Was a Teenage Satan Worshipperin Pasin bändi. Duo tekee musiikkia ja keikkailee, mikäli pääprojekteiltaan ehtivät. Sekä Pintandwefallilta, että IWATSW:lta on tulossa pitkäsoittolevyt puolen vuoden sisään. (Ringa myös valmistelee omaa soololevyään The Hearing -nimellä ja on keikalla seuraavan kerran Kuudes Aisti-festivaalilla.)

“Sally The Seagull” on Creditin melkein Velvet Undergroundilta pöllitty,
mutta JUST RETEE kesäbiisi vuodelle 2012.Listen to Sally The Seagull on Soundcloud
Like Credit on Facebook
Follow Credit on Twitter


Eipä muuta!
/R


Translation: I just did a facebook page for my other band, Credit. We have a summer hit song for you, it's called Sally The Seagull. Check the links above!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti