15. kesäkuuta 2012

Sata!

S: Meidän blogi täyttää tänään eli nyt sata postausta! Jee! Mietin justiinsa edellisiä juttuja selaillessa, että onpa meillä hyvä blogi. Ei haittaa vaikka vähän aiheet poukkoileekin, kun ollaan niin kivoja ja hyviä tyyppejä. Ja ei haittaa että olen ollut ihan jossain kuplassa puolet tästä ajasta ja en ole ehtinyt päivittämään, kun on superahkera ja mahtava ja ihana blogisti-kaveri!


R: Niin, olen kyllä aidosti yllättynyt siitä, miten nopeasti sata tekstiä tuleekin täyteen. Tätä kirjoittaessani kokeilen Bloggerin mobiiliversiota, joka on vähän hankala käyttää... (Normaalisti olisin koneeni kanssa tietenkin kirjoittanut tämänkin jutun, mutta satuin olemaan aamulla Sompasaaressa Ihana-kahvilassa erään kotimaisen elokuvan kuvauksissa statistina)

En oikein tiedä mitä muuta sanoa, kuin että onpa tämä kaikki kivaa. Hirmuisen kivaa. Ei mene varmaan kauaakaan, että ohitamme toisen sadan rajapyykin. Tuhannen kohdalla voikin sitten jo poksauttaa yhden skumppapullon :)

Translation: Our 100th post! Feeling pretty happy about it and looking forward to the 1000th and so on! :)

3 kommenttia:

  1. Ohhoh! Onko oikeasti jo sata?! En kyllä jaksa alkaa laskemaan, mutta luotan teihin... olettehan sentään niin kivoja ja hyviä tyyppejä, joita vielä vaatimattomuus kaunistaa entisestään, hehheh! :)

    Onneksi tykkäätte hommasta, koska tätä seuraa tosi mielellään ja lisää tekee mieli :) Ennen tätä ei tullutkaan seurattua yhtikäs mitään muuta blogia kuin muutamaa sijoitusblogia (haluaisin olla isona rikas ja mahtava ;), joten hienoa vaihtelua on.

    Onnea vaan vielä satasesta ja keep up the excellent work.

    VastaaPoista
  2. Unohtui vielä mainita lempparini näistä sadasta: and the winner is... "Nettikamerailveilyjä" by Ringa! :D Ei pysty nauramatta katselemaan, mitenkään :D

    Jos siis yksi täytyisi valita. Laadukasta työtä kuitenkin läpi blogin ja varmasti tästä eteenpäinkin. Hyvin kirjoitettua tekstiä jaksaa lukea jopa sukkahousuista, näköjään =)

    VastaaPoista