20. heinäkuuta 2012

Behind The Scenes /R (&S)

Reissusta on nyt toivuttu jotakuinkin, ja oli aika palata arkeen. Tosin ihan jokapäiväistä tällainen toiminta ei sentään ole. Eilen nimittäin oli sooloprojektini, The Hearingin musiikkivideokuvaukset. Videon ohjaa Iiti Yli-Rinne, ja uskon, että siitä tulee hieno! Meitä oli kuvauksissa viisi, joista kaksi vääntelehti kameran edessä, yksi ohjasi, ja loput tekivät koreografiaa, meikkiä, hiuksia, ja muuta erittäin olennaista.

Suuri taiteilia


Teimme valmisteluja n. 3 tuntia, eli lähinnä pistimme naamani kuntoon. Tuntuu aivan oudolta olla näin suuressa pakkelikerroksessa, normaalisti sipaisen hiukan silmänympärysten sineä piiloon, ja laitan kulmat ja ripset ojennukseen. Nyt tosiaan ainakin 2h meni meikkiin, ja loput olikin sitten vaatteiden sovittelua ja kuvakulmien miettimistä. Niin ja tukan kihartamiseen meni oma aikansa, sillä se päätti mennä jokaisessa mahdollisessa välissä solmuun kihartimen ympärille. Ja takuille, vaikka juuri olin kammannut sen auki. Yksi syy, miksen arkena jaksa panostaa etenkään hiuksiini.

Meikkitaiteilija Komi korjaa taiteilija Mannerin ehostusta. 
Kätevästi ulkoistin todella vaikeasti käsiteltävien kiharoiden korjaamisen Sarran tehtäväksi, kun ne puolessa välissä kaipasivat kohennusta. /S
Olimme edellisenä päivänä käyneet hakemassa vaatteet ja asusteet kuvauslainaan Mannerheimintiellä sijaitsevasta Mekkomaniasta. Kaikki tarvikkeet löytyivät samasta paikasta, vaikka olimme valmistautuneet rankkaan, iltaan asti kestävään vintagekauppojen koluamiseen.

Jätesäkeillä pimennetyt ikkunat, kultaiset seinät ja silmääntohottava spottivalo loivat oivat olosuhteet ajan-, ja todellisuudentajun hämärtymiselle, vaikka koko hommaan ei loppujenlopuksi ihan kauhean pitkää aikaa kulunutkaan.
Yllättävää kyllä, huoneesta, jossa on peitetty kaikki ikkunat ja ovet, on melko kehno happi.
Kuvaus/ohjaustiimistöä.
Kivaa saada musiikkivideo jossain vaiheessa. Soolomateriaalini on ollut demoasteella nyt niin pitkään, ainakin jos vertaa esimerkiksi Pintandwefallin impulsiivisuuteen, että tuntuu todella hyvältä tehdä jotain konkreettista asioiden jouduttamiseksi. Ja parhaista kavereista muodostunut kuvaustiimi oli arvatenkin mitä mainioin.

Happihyppely ja eeppiselle diivalle sopiva jalkarahi.
Illalla kotiintullessa piti vaan luottaa siihen että kyllä se naama sieltä maalikerrosten alta vielä löytyy...

/R (/kuvat S)

Translation: Today we shot a music video for Ringas solo project, The Hearing. It's exciting to get a video out at some point! My music has been at a demo stage for so long. And boy does it feel weird to be wearing this much make-up!

4 kommenttia:

 1. I have heard a lot of catchy music, and much like a pretty face, it only holds my interest for a short time. What makes Pintandwefall much more intriguing is that all of the members are gifted in so many artistic ways. All of you continue to amaze me with the things that you do.

  I hope that the new solo work is a success and I look forward to seeing the finished product, but I love watching the process.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks for your kind and encouraging words! :) /R

   Poista
 2. Turannos tuossa vei ihan sanat suusta :) Loistokkaan musiikin lisäksi tykkään todella paljon siitä, että kaikki säveltävät, sanoittavat, laulavat, soittavat eri soittimia + sitten nuo muut osaamiset vielä päälle. Niin aiemmin tulikin kehuttua PAWF:ia maailman siisteimmäksi bändiksi, tässä nyt vähän niitä perusteluja :) Mutta Hearing vaikuttaa myös loistavalta.

  Saako kysyä, mikä biisi tässä on kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on Rolls Royce -niminen biisi, en muista onko sitä missään netissä vielä. /R

   Poista